Palvelut

Jätevesijärjestelmät – Kaivuutyöt – Konesuunnittelu

Yritykseltäni kaikki palvelut jätevesijärjestelmien uusimiseen

  • jätevesisuunnitelmat kustannusarvioineen
  • tarvittavat luvat yms. asiakirjat
  • järjestelmien rakentamiset / asentamiset
  • jätevesijärjestelmät ”avaimet käteen” -periaatteella
  • tai jonkin osa-alueen hoitaminen

Vaihtoehtoisia haja-asutusalueen jätevesien käsittelyjärjestelmiä on todella runsaasti. Suurinosa järjestelmistä on oikein asennettuna ja huollettuna toimivia ja jätevesiasetuksen täyttäviä. Mutta markkinoilla on myös jätevesijärjestelmiä, jotka eivät toimi luvatulla tavalla ja vaativat kohtuuttoman paljon asiantuntevaa huoltoa. Siksi on tärkeää, että laadukkaalla ja järjestelmätoimittajiin sitoutumattomalla suunnittelulla valitaan juuri sinun kotiisi sopivin jätevesijärjestelmä. Näin voidaan saada huomattavia kustannussäästöjä ja varmistetaan järjestelmän toiminta myös tulevaisuudessa. Jätevesisuunnitelman kustannukset kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin.

Jätevesiasiantuntija-koulutuksen käyneenä olen pätevä tekemään kaikki jäteveden käsittelyjärjestelmään liittyvät työt.

Lisää jätevesijärjestelmistä ja niiden uusimisesta löytyy alla olevista linkeistä www.ymparisto.fi/hajajatevesi Suomen Ympäristökeskus SYKE www.jatevesi.fi

 

Maanrakennustyöt

Teen kaikenlaisia kaivuutöitä Doosan DX160 HT kaivinkoneella. Kone on varustettu 900mm teloilla, tukisukset molemmin puolin sekä Marttiinin kallistavalla kiinnikkeellä ja Engonin pyörittäjällä. Erikoisosaamistani on erityisesti jätevesikenttien toteutukset, rakennuksien pohjatyöt. Teen myös paljon pelto- ja metsäojituksia.

Maansiirtokalustona minulla on Case IH 165 Puma ja 14tn maansiirtokärry. Case IH:lla teen talvisaikaan myös lumiurakointia. Etenkin metsäsektorille.

IMG_2173

 

Konesuunnittelu

Teen yrityksille 2D- ja 3D -suunnittelua. Olen erikoistunut etenkin maatalouskoneiden suunnitteluun, josta minulla on yli viiden vuoden kokemus. Olen koko ikäni ollut eri maatalouselinkeinojen kanssa tekemisissä, joten minulla on hyvä tuntuma maatalouteen ja etenkin maatalouskoneisiin. Hallitsen Autocad- ja SolidWorks -ohjelmistot. Kokemusta on tullut myös eri toiminnanohjausjärjestelmistä, joten niihin liittyviä konsulttipalveluita voin myös tehdä. Koulutukseni tälle alalle on kone- ja automaatioinsinööri (AMK).